facebook.com/PrestfaxTraduceri
Tarife

Tarife

Cerintele clientilor sunt foarte importante pentru noi, de aceea, firma noastra ofera servicii de traduceri autorizate scrise si servicii de interpretariat, inclusiv in regim de urgenta. Tarifele practicate sunt printre cele mai competitive de pe piata traducerilor, inclinand balanta calitate – pret in favoarea clientilor nostri.

Tarifele difera în functie de limba, grad de complexitate si termen de executie solicitat de client. De aceea, fiecare comanda este evaluata individual de un Manager de Proiect. Pentru traducerile cu un grad sporit de dificultate, poate fi aplicata o taxa de dificultate de 20%.

In cazul urgentelor, traducerea poate fi efectuata in decurs de cateva ore (3 – 4 ore). Pentru traducerile efectuate de noi, primul exemplar printat este inclus in tariful traducerii.​ In cazul inscrisurilor cu un continut preponderent cifric ce depasesc 5 pagini si care au termen de executie mai mare de 3 zile, pot fi aplicate tarife reduse.​

Tarife
Tarife


O pagină standard (A4) este cotată la 1.800 de caractere cu spatii. Daca utilizati programul Microsoft Office, pentru a stabili numărul de pagini dintr-un document Word, accesati Revizuire - Contor de cuvinte si astfel va rezulta numărul total de caractere, pe care il veti imparti la 1.800, astfel veti obtine numarul de pagini tarifabile.

Inscrisurile cu un numar mai mic de 1.800 caractere se tarifeaza 1 pagina.
La cererea clientului, facilitam legalizarea notariala a traducerilor efectuate.​Serviciile de corectura a textului se tarifeaza cu 30 - 50% din tariful de baza. Tehnoredactam orice gen de lucrari, atat in limbile de circulatie internationala, cat si in limbile rare.

Efectuam fotocopii si printari alb – negru, laser A4, fata sau fata -verso. Pentru serviciile de interpretariat (simultan la casca sau consecutiv) cu grad ridicat de dificultate, poate fi aplicata o taxa suplimentara de 30% - 50%.​

Tarife

Click here for a free quotation!